نوشته شده توسط : ahora
روش‌های موقت زیادی برای از بین بردن موی زائد وجود دارد و اپیلاسیون ( استفاده از اپیلاتور،اپیلیدی یا همان موکن ) یکی از این روش‌هاست. با اپیلاتور موها از ریشه بیرون کشیده می‌شوند. اپـیلیدی دستگاه‌های مکانیکی است که گیره‌های سر آن، موها را از ریشه بیرون می‌آورند که نوعی اپیلاسیون به شمار میرود یکس از بهترین اپیلاتورها مدل اپیلاتور فیلیپس مدل BRE620 است 
در روش‌های اپیلاسیون به دلیل اینکه موها از ریشه کشیده می‌شود، احتمال مشکلات در بافت اطراف فولیکول مو وجود داشته و به همین دلیل این امر باعث حساسیت، قرمزی و التهاب فولیکول مو می گردد
 
استفاده از اپـیلیدی بهتر است بعد از حمام کردن انجام شود تا هم پوست مرطوب‌تر باشد و هم دهانه روزنه‌های پوست برای خروج موها آمادگی داشته ‌باشد. همچنین دستگاه اپیلاتور باید استاندارد باشد و پوست در محل استفاده از آن کاملا کشیده شود. به این ترتیب کمترین آسیب به پوست وارد میگردد و احتمال ایجاد حساسیت، قرمزی و فولیکولیت کاهش می‌یابد.
میتوان گفت دستگاه اپـیلیدی به تنهایی نمی‌تواند باعث قرمز شدن پوست شود ولی اگر شرایط رعایت نشود، با مکانیسم ذکرشده در درازمدت می‌تواند عامل تیره‌تر شدن پوست بدن شود.
 
در مورد تاثیر اپـیلیدی  در ایجاد موهای زیرپوستی هم جهت رویش مو در هر فرد مانند دیگر صفات ژنتیکی‌ تا حدودی با دیگران متفاوت است. در بعضی افراد، خواب موها به طوری است که در ابتدای رویش از سطح پوست خارج می‌شوند، داخل پوست به طور افقی یا نزدیک به افقی رشد می‌کنند و کراتین مو باعث واکنش پوست به آن و ایجاد التهاب می‌شود.
توصیه‌ میگردد چنین افرادی از روش‌هایی برای از بین بردن موهای زاید استفاده کنند که موها از ته کنده نشوند و مقدار کمی از سر مو از سطح پوست بیرون بماند بنابراین استفاده از اپیلاتور به دلیل اینکه موها از ریشه خارج می‌کند، هنگام رشد مجدد در افراد می‌تواند باعث رویش مو به صورت زیرپوستی شود ولی این موضوع شامل همه افراد استفاده‌کننده از اپـیلیدی  نمی‌شود.

بعضی از اپبلاتورها را زیر آب هم می‌توان استفاده کرد، برخی بدون سیم کار می‌کنند و …؛‌ پس بهتر است، ابتدا ببینید هدف‌تان از خرید اپبلاتور چیست. مثلا آیا در مسافرت‌ها از این وسیله استفاده می‌کنید؟ میزان نیاز به اصلاح‌تان زیاد است؟ به خرید انواعی که زیر آب هم قابل‌استفاده هستند، علاقه دارید؟ و… . در ادامه درباره نکاتی برای خرید گفته‌ایم که به تصمیم‌گیری بهتر به شما کمک می‌کنند:

اپیلاتور خشک یا تَر؟

هر چند که گفته می‌شود، اپیلاتورها روی بدن خشک بهتر عمل می‌کنند اما نمونه‌های جدید اپیلاتوری که به بازار عرضه می‌شود، قابلیت استفاده زیر دوش آب را هم دارند. قیمت اپیلاتورهای تَر بیشتر از هم‌تایان خشک آنهاست. ضمن اینکه درد اصلاح با آنها بسیار کمتر از حالتی است که پوست بدن کاملا خشک است. آب گرم به آرامش بیشتر پوست کمک می‌کند. اصلاح کردن بدن زیر آب به کمک اپیلاتورهای تر مانع از قرمزی، حساس شدن پوست و ایجاد برآمدگی‌های پوستی بعد از خروج از حمام می‌شود.

البته لازم به ذکر است که وقتی زیر آب هستید، موها تمایل دارند به بدن بچسبند و به همین خاطر، کمی کار اصلاح طولانی‌تر می‌شود. در این صورت، حدودا ۴۰ درصد از موهای بدن اصلاح می‌شوند. علت این است که موها در آب از خود مقاومت به خرج می‌دهند به راحتی نمی‌توان همه موها را از بین برد. برای رفع این مشکل هم راهکاری وجود دارد. اگر پا، دست یا هر قسمتی که نیاز به اصلاح دارد، کاملا در آب قرار بگیرد، حالت ایست موها روی بدن، یکدست خواهد شد و دیگر به سادگی می‌توان موها را با اپیلاتور اصلاح کرد.

پس اپبلاتورهای تَر به درد کمتر و حساس نشدن پوست بعد از اصلاح کمک می‌کنند اما اگر قِلق کار با آن زیر آب را ندانید باید وقت زیادی را برای اصلاح در حمام صرف کنید. اپیلاتورهای تر زیر آب با باتری کار می‌کنند. یعنی نمی‌توان، آنها را به پریز برق متصل کرد و زیر دوش آب به اصلاح پرداخت. طبیعتا چنین کاری بسیار خطرناک است. اگر اپیلاتور را به برق بزنید و آن را زیر آب بگیرید، به طور اتوماتیک قفل می‌شود و برای جلوگیری از حوادث ناگوار کار نخواهد کرد. برای استفاده از اپیلاتور زیر آب باید آن را شارژ کنید که این کار عمر باتری دستگاه را کم می‌کند.

باتری یا سیم اتصال؟

اپبلاتورهایی که با باتری شارژ می‌شوند و کار می‌کنند معمولا ارزان‌تر از انواع مجهز به سیم هستند. این اپیلاتورها با باتری کار می‌کنند و بعد از اتمام باتری می‌توانید، باتری‌های استاندارد دیگری جایگزین کنید. این وسیله‌ها برای کسانی که علاقه به صرف هزینه زیاد ندارند، مناسب‌تر است. اما اگر هزینه برای‌تان مهم نیست و زیاد از اپیلاتور استفاده می‌کنید باید به سراغ گزینه‌های سیم‌دار بروید. اپیلاتورهای سیم‌دار، قوی‌تر از نمونه‌های مجهز به باتری هستند.

نکته مهم دیگری که در انتخاب اپیلاتور باید در نظر بگیرید، یکپارچگی و انسجام عملکرد این وسیله در طول اصلاح است. اپیلاتوری که با باتری کار می‌کند با ضعیف‌تر شدن باتری در حین اصلاح، از انسجام و یکدستی عملکرد بهره‌مند نخواهد بود. اما اگر اپیلاتوری سیمی انتخاب کنید، قدرت دستگاه در تمام طول اصلاح به صورت یکدست و منسجم حفظ خواهد شد. اپیلاتورها معمولا به طور متوسط پنج سال مهمان شما هستند ولی عمر اپیلاتورهای سیم‌دار کمی بیشتر است.

اپیلاتور یک تیغه یا چندتیغه؟

تعداد تیغه‌های اصلاح مو در اپیلاتورهای مختلف با هم فرق می‌کند. بعضی از اپیلاتورها چند تیغه و بعضی فقط یک تیغه دارند. هر چقدر تعداد تیغه‌ها بیشتر باشد، سرعت دستگاه هم افزایش پیدا می‌کند اما ناگفته نماند که درد بیشتری هم در هنگام اصلاح به شما تحمیل خواهد شد. البته این درد زیاد طول نمی‌کشد و بعد از چند ثانیه تحمل به آن عادت خواهید کرد. جنس تیغه اصلاح اپیلاتورها معمولا فلزی و در بعضی موارد از جنس سرامیک است.

درباره درد ناشی از اصلاح با اپیلاتورها هم باید واقع‌بین باشید. هیچ دستگاهی وجود ندارد که بدون درد و کمی ناراحتی، موهای بدن‌تان را پاک و تمیز کند. بالأخره پای خارج کردن مو از ریشه و بستر آن در پوست در میان است. قرار نیست، اپیلاتور شما را ناز و نوازش کند. پس فریب هیچ تبلیغی مبنی بر فاقد درد بودنِ اپیلاتورها را نخورید. درد، طبیعی است. بعضی برندها مدعی هستند که به خاطر وجود کلاهک ماساژور (ماساژدهنده) در قسمت تیغه، درد کمتری برای کاربر ایجاد می‌کنند.

این ادعا چندان درست نیست. به خاطر اینکه کلاهک ماساژ، نقشی در کم کردن درد ندارد و فقط باعث کُند شدن فرایند اصلاح می‌شود که آن هم روند کار را کُندتر می‌کند. کُندتر شدن روند اصلاح باعث می‌شود تا موهای کمتری از پوست جدا شوند و شاید همین موضوع است که توهم تحمیل درد کمتر را به وجود می‌آورد. در زمینه کاهش درد فقط می‌توان روی اپیلاتورهای تَر حساب کرد که آنها هم در صورتی مؤثر عمل می‌کنند و تمام موها را از بین می‌برند که قلق و ترفندهای اصلاح زیر آب را بدانید.

اصلاح پا یا قسمت‌های دیگر بدن؟

بیشتر افراد از اپیلاتورها برای پاها استفاده می‌کنند. پس اگر به دنبال خرید اپیلاتوری برای نواحی دیگر بدن مانند صورت، زیر بغل، خط بیکینی و… هستید باید به گزینه‌هایی فکر کنید که دارای تیغه‌های مخصوص هر ناحیه هستند. برای اصلاح موی برخی نواحی نیاز به تیغه‌ها و سر باریک‌تر وجود دارد. 

منبع: https://manzelmarket.com/product-category/%d8%a7%d9%be%db%8c%d9%84%d8%a7%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d9%81%db%8c%d9%84%db%8c%d9%be%d8%b3/



:: برچسب‌ها: اپیلاتور ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ahora

این سوپ پر فایده و خوش طعم را می توانید در ایام سرد سال برای خانواده عنوان یک غذای کامل تهیه کنید. به شما اطمینان می دهیم با چند بار پختن سوپ جو در منزل می توانید با سوپ های خوش رنگ و لعاب موجود در رستوران ها رقابت کنید.

پخت سوپ جو بسیار آسان است و حتی کسانی هم که سر رشته ای در آشپزی ندارند به راحتی می توانند این سوپ خوشمزه را به بهترین نحو ممکن درست کنند. جو خواص بسیار زیادی دارد که با پخت این سوپ می توانید از این خواص بهره مند شوید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ جو قرمز تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. 

مواد لازم سوپ جو قرمز
پیاز متوسط ۲ عدد
هویج کوچک یا متوسط ۲ عدد
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ نصف یک سینه کامل
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
جو پوست کنده ۱ پیمانه ( لیوان متوسط )
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری سَر پُر
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

ابتدا جو پوست کنده را در مقداری آب بخیسانید و به مدت حداقل ۶ ساعت کنار بگذارید تا به خوبی خیس بخورد. بهتر است جو را از شب قبل بخیسانید. پس از گذشت این مدت جو پوست کنده را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.

حرارت زیر جو باید متعادل باشد. توجه داشته باشید که هر چند دقیقه یک بار باید جو را هم بزنید تا ته نگیرید و به ته قابلمه نچسبد. جو باید تا زمانی که لعاب بیندازد روی حرارت بماند. زمانی که جو به خوبی لعاب انداخت آنرا از روی حرارت کنار بگذارید.

در مرحله بعد یکی از پیازها را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید. قابلمه ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید روی حرارت بگذارید و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید. در صورتی که روغن بیش از اندازه داخل قابلمه بریزید سوپ شما چرب خواهد شد.

در ادامه پیاز خرد شده را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس هویج ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید ( می توانید هویج ها را با رنده درشت رنده کنید ) و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت دهید.

پس از اینکه هویج و پیاز را کمی تفت دادید مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا ادویه ها به خورد پیاز و هویج برود. سینه مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ، ۱ پیاز و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک بریزید

و روی حرارت قرار دهید تا نیمپز شود. ( البته باید آبپز کردن سینه مرغ را اوایل شروع آشپزی انجام دهید تا در اواسط پخت سوپ معطل نشوید ) پس از اینکه سینه مرغ نیمپز شد آنرا به صورت ریش ریش ریز خرد کنید و به مخلوط پیاز و هویج اضافه کنید.

سینه مرغ ریش ریش شده را به همراه پیاز و هویج کمی تفت دهید تا سینه مرغ کمی سرخ شود. در مرحله بعد جو را به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریع تر به جوش بیاید.

پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت سوپ رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در یک تابه کوچک تفت می دهیم تا طعم خامی رب گرفته شود.

پس از سرخ شدن رب آنرا با نصف لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس به سوپ اضافه می کنیم. در ۱۵ دقیقه پایانی نمک سوپ را اندازه می کنیم و به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. در همین مرحله جعفری خرد شده را هم اضافه می کنیم

و دیگر درب قابلمه را نمی گذاریم تا رنگ جعفری سبز و با طراوت بماند. می توانید کمی از جعفری را برای تزیین روی سوپ نگه دارید. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا در ظرف سوپخوری می ریزیم و به همراه آبلیمو یا لیمو ترش تازه سرو می کنیم.

پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت سوپ رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در یک تابه کوچک تفت می دهیم تا طعم خامی رب گرفته شود.

پس از سرخ شدن رب آنرا با نصف لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس به سوپ اضافه می کنیم. در ۱۵ دقیقه پایانی نمک سوپ را اندازه می کنیم و به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. در همین مرحله جعفری خرد شده را هم اضافه می کنیم

و دیگر درب قابلمه را نمی گذاریم تا رنگ جعفری سبز و با طراوت بماند. می توانید کمی از جعفری را برای تزیین روی سوپ نگه دارید. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا در ظرف سوپخوری می ریزیم و به همراه آبلیمو یا لیمو ترش تازه سرو می کنیم.

 

 



:: برچسب‌ها: طرز تهیه سوپ جو قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ahora

Best Hair Dryer for Damaged Hair

سشوار وسیله ای برای خشک کردن و حالت دادن به مو است که از 2 بخش عمده یعنی یک موتور دمنده و یک المنت تولید حرارت درست شده است. سشوار انواع مختلفی مانند مدل حرفه ای، نیمه حرفه ای، خانگی و مسافرتی دارند که بسته به میزان کارکردشان با هم متفاوت هستند. این وسیله به دو نوع معمولی و چرخشی هم تقسیم می شود.چند مدل از سشوارهای موجود که توانسته با کیفیت مناسب نیازهای مشتریان خود را پاسخ دهد  می توان در فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی و برقی منزل مارکت پیدا کرد 

سشوار بوش مدل BHD 004،سشوار فیلیپس مدل BHD002

خرید سشوار

استفاده از سشوار در سرمای هوا و بعد از استحمام برای جلوگیری از سرما خوردن ضرورت دارد پس باید در خرید آن دقت کنیم و سشواری را انتخاب نمایید که به دارای کیفیت بال و عملکرد خوبی باشد.

انواع سشوار
معمولی

برای خشک کردن و حالت دادن موها کاربرد دارد.

یونی

این سشوار مولکول های آب موجود بر روی سطح موها را شکسته و موجب می شود که مو ها با حفظ رطوبتشان سریع تر خشک شوند. یون ها بار مثبت موجود در مو را خنثی می کنند و به درخشش و نرمی مو های شما کمک می کنند.

آشنایی با انواع سشوار برای خرید سشوار
تورمالین

این نوع سشوار با داشتن پوششی سنگی که حاوی مواد معدنی است و به طور طبیعی یون های منفی را منتشر کرده و موها را براق تر می کند .

سرامیک

حرارت این سشوارها بسیار کم است و به مو آسیبی نمی رسانند. سشوارهای سرامیکی دارای نوعی تکنولوژی هستند که به خشک کردن موها از درون و بیرون کمک می کنند.

چرخشی

برای حالت دادن موها در کمترین زمان مناسب است و دارای برس می باشد .

نکات مهم در خرید سشوار
موتور:

سشوارهای حرفه ای برای آرایشگاه ها موتور AC و سشوار های خانگی موتورشان از نوع DC است . پس هنگام خرید حواستان به نوع موتور سشوار باشد.

قدرت :

برای کارکرد مفید یک سشوار باید به قدرت موتور آن توجه نمود . اگر سشوار برای مصارف خانگی می خواهید ، روی موتوری با قدرت 1800 یا 2000 وات به بالاتر حساب کنید ، توجه داشته باشید در سشوارهای چرخشی این عدد از 700 آغاز می شود زیرا نیازی به پرتاب باد نیست.

تنظیم حرارت:

برای تعیین حرارت مود نیاز یک سشوار خوب باید دکمه تنظیم حرارت داشته باشد .

 

ویژگی های مهم برای انتخاب و خرید سشوار
تنظیم سرعت:

در مدل های خوب سشوار ، سرعت پرتاب باد را می توان تنظیم کرد . مقع استفاده از سشوار این آپشن به کارتان می آید پس به آن توجه کنید.

نوع المنت:

وجود المنت های سرامیکی در سشوار های جدید سبب کمتر داغ شدن این وسیله و افزایش طول عمر و کارکرد آن می شود.

باد سرد:

برای تثبیت مو می توانید از باد سرد سشوار استفاده کنید ، پس سشوارهایی تهیه کنید که مجهز به این دکمه هستند .

چیزهای که قبل از خرید سشوار باید بدانید
تولید یون:

مدل های به روز سشوار توانایی تولید یون دارند. این قابلیت در سشوار سبب جلوگیری از به هم چسبیدگی و وز شدن مو هنگام خشک کردن می شود و چربی داخل تار مو را حفظ می کند.

امکانات جانبی:

هنگام انتخاب سشوار در نظر داشته باشید که این وسیله حتما یک دیسپانسر داشته باشد، سری های مختلف دیسپانسر یا همان متمرکز کننده با توجه به نوع نیازشما می توانند به درد بخور باشند.

از دیگر وسایل و تجهیزاتی که سشواربرحسب سلیقه و نیازتان لازم است داشته باشد سری برس مانند ماساژ موست که تجربه لذت بخشی را به همراه دارد. از نکات مثبت دیگر که هنگام خرید سشوار باید به آن دقت کنیم دکمه توربو، حلقه آویز و طول بیشتر سیم برق دستگاه است.

 

ویژگی های یک سشوار مناسب برای انواع مو
موهای فر:

از سشوارهایی که به آرامی و با حرارت کم موها را خشک می کنند برای خشک کردن موهای فر استفاده کنید و از متمرکز کننده هوا در جلوی سشوار برای حجم دادن به موها می توان استفاده کرد.

موهای صاف:

از یک سشوار سبک برای موهای لخت و صاف استفاده کنید زیرا باید برای یک مدت طولانی آن را بالای سر نگه دارید.

نکات مهم خرید سشوار برای انواع مو
موهای وز:

از یک نازل دارای سر بسیار بسیار نازک برای سشوار کشیدن موهای وز استفاده شود که بتوان با کمک آن بدون این که به موهای دیگر حرارت برسد تنها قسمت های کوچکی از مو را خشک کرد.

موهای نازک و کم پشت:

برای پر حجم به نظر رسیدن موها از یک نازِل با سر بسیار باریک استفاده کنید و از ریشه موها تا بالا، آن ها را سشوار کشید تا موها پر حجم شوند.

منبع:https://manzelmarket.com/product-category/%d8%b3%d8%b4%d9%88%d8%a7%d8%b1/



:: برچسب‌ها: خرید سشوار , بهترین سشوارها ,
:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ahora

یکی از خوشمزه ترین غذاها که خیلی هم ساده درست میشه میگو پفکیه 

مواد لازم برای میگو:
میگو :1 کیلو
پیاز:یک عدد
تخم مرغ : یک عدد
آبلیمو :یک قاشق سوپخوری
ماست :دو قاشق سوپخوری
آرد :2/3 لیوان
زعفران :نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه میگو پفکی :
ابتدا میگو را تمیز کنید و بشویید و یا میگوی تمیز شده را از بازار تهیه کنید. سپس آن را در آب پیاز بریزید و مقداری آبلیمو و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

روی آن را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

در این فاصله سس مخصوص میگو پفکی را آماده کنید. به این ترتیب که آرد ، نمک ،تخم مرغ ، زعفران ، ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

اگر سس شل بود به آن مقداری آرد و اگر هم سفت شد ، مقداری ماست به آن بیفزایید.

میگو را پس از یک ساعت از یخچال بیرون بیاورید و از آب پیاز خارج کنید و داخل سس آماده شده بریزید.

مجددا در ظرف را ببندید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید به طوری که میگوها داخل آن غوطه ور شوند.

حرارت را کم کنید و میگوها را یکی یکی داخل روغن داغ قرار دهید تا دو طرف آن طلایی شود.

نکات طلایی و مهم در تهیه میگو پفکی

برای اینکه آب پیاز را بگیرید باید پیاز را پس از رنده کردن از داخل پارچه ای تمیز رد کنید.
سس مخصوص میگو پفکی نباید زیاد شل و یا سفت باشد. اگر سفت شد با مقداری ماست آن را شل تر کنید و اگر شل بود با اضافه کردن مقداری آرد غلظت آن را مناسب کنید.
برای سرخ کردن میگو ها حرارت را اندازه کنید تا روغن نسوزد.
اندازه روغن داخل تابه باید طوری باشد که روی میگوها را بگیرد.پس از تابه کوچک استفاده کنید.
برای اینکه میگوها ترد و پفکی شوند آن ها را زیاد سرخ نکنید.
میگوها را پس از سرخ کردن بر روی دستمال کاغذی و یا داخل صافی بریزید.
برای اینکه میگوها خوشمزه ترشوند آنها را بیشتر از زمان گفته شده در سس بخوابانید.
میگو پفکی را با سس گوجه و یا سس فلفل سرو کنید تا خوش طعم تر شوند.
بهتر است میگوها را زیاد به آرد آغشته نکنید.
داخل آرد سوخاری از دارچین و کمی جعفری خرد شده استفاده کنید تا طعم آن بهتر شود.
بجای پودر سوخاری میتوانید از پودر پانکو استفاده کنید.پودر پانکو نوعی پودر سوخاری ژاپنی است که بافت متخلخل و حجیم آن باعث جذب چربی کمتر، ترد و پفکی شدن میگو سوخاری می شود. در پودر پانکو هیچگونه سوختگی وجود ندارد و رنگ روشن باعث می شود پس از سرخ شدن در روغن به رنگ طلایی درآید. همچنین هم شکل بودن دانه های پودر سوخاری پانکو حالتی یکدست و زیبا به غذای سوخاری شما می دهد.
میگو سوخاری به علت سرخ شدن دارای کالری بالایی بوده و مصرف آن برای سالمندان مناسب نمیباشد.

میگو پفکی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
میگو پفکی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



:: برچسب‌ها: میگو سوخاری +طرز تهیه میگو سوخاری ,
:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ahora

best vacuum cleaner india

برای انتخاب و تهیه یک جاروبرقی و یا جارو شارژی مناسب احتیاج به این داریم که بدانیم یک جاروبرقی و یا جارو شارژی باید دارای چه خصوصیاتی باشد تا به راحتی بتوانیم در میان انبوهی از برندها و مدل‌های مختلف که در بازار وجود دارد، بهترین مدل را بر اساس نیاز و بودجه خود تهیه کنیم، به همین دلیل ما در ابتدا به بررسی امکانات و مشخصات جاروبرقی می‌پردازیم و در ادامه در مورد یک جارو شارژی مناسب صحبت خواهیم کرد.

درست است که عملکرد اصلی یک جاروبرقی قدرت مکش آن است اما موارد دیگری نیز وجود دارد که به هنگام خرید باید به آن دقت کنیم در این متن ما مواردی را که شما باید در زمان خرید جاروبرقی باید به آن دقت کنید را بیان خواهیم کرد.

در ابتدا شما باید انتخاب کنید: جاروبرقی کیسه‌ای یا جاروبرقی بدون کیسه؟ جاروبرقی مخزنی یا همان بدون کیسه همان‌طوری که از اسمش هم پیداست تفاوت در مخزن زباله آن است، زمانی که شما از جاروبرقی بدون کیسه استفاده می‌کنید دیگر احتیاج به کیسه ندارید اما محققان این جاروبرقی بدون کیسه را برای کسانی که مشکل تنفسی دارند پیشنهاد نمی‌کنند؛ چرا که این دسته از جاروهای برقی در درازمدت باعث به وجود آمدن بیماری‌های تنفسی در افراد می‌شوند به همین دلیل است که اکثر برندها تعداد مدل‌های جاروبرقی بدون کیسه یا همان مخزنی کمتری دارند.

اما مهم‌ترین فاکتوری که اکثر افراد برای انتخاب جاروبرقی به آن توجه می‌کنند وات آن است که از ۵۰۰ وات شروع می‌شود تا ۳۰۰۰ وات؛ باید دقت داشته باشید که این عدد نشان قدرت مکش جاروبرقی محسوب نمی‌شود، چرا که توان مکش بر اساس AirWatt محاسبه می‌شود، هر چند که مسلماً موتوری که وات بیشتری دارد قدرت مکش بیشتری نیز خواهد داشت اما اگر دو جاروبرقی با وات یکسان را با یکدیگر مقایسه کنید متوجه می‌شوید که قدرت مکش آن‌ها می‌تواند کاملاً با یکدیگر متفاوت باشد، چرا که قدرت مکش به طراحی پارویی، اتصالات لوله‌ها و عایق‌بندی بدنه ارتباط مستقیم دارد، پس بهتر است وات را با این حال مهم است در ابتدا بیشتر یک عدد فرض کنیم و تنها به آن اکتفا نکنیم و مدل، برند و موارد دیگر را نیز در مدنظر قرار دهیم.

یکی دیگر از فاکتورهای بسیار مهم در یک جاروبرقی مناسب، داشتن فیلتر هواست که هوای خروجی را تمیز می‌کند چرا که عدم این وجود این فیلتر هوا می‌تواند باعث به وجود آمدن آلرژی و بیماری‌های تنفسی شود؛ از بهترین نوع این فیلتر هوا می‌توان فیلتر با اشاره کرد که در بیشتر مدل‌های جاروبرقی بوش نیز دیده می‌شود. نکته بعدی جنس لوله خرطومی جارو است چرا اکثر افراد برای جابه‌جا کردن جارو آن را روی زمین می‌کشند و این موضوع باعث پاره‌شدن لوله خرطومی می‌شود؛ لوله‌های کنفی دیگر این مشکل را ندارند و هیچ‌وقت شکسته و یا پاره نمی‌شوند پس به این‌گونه موارد نیز توجه لازم را داشته باشید.

جاروشارژی تفال مدل TY 6756،جاروبرقی فیلیپس مدل FC8240

حال کلیتی را درباره جارو شارژی بررسی کنیم؛ در ابتدا که جاروهای شارژی وارد بازار شدند، بسیار زیاد مورد استقبال افراد قرار گرفتند اما به دلیل آن که قدرت مکش بسیار کمی داشتند و علاوه بر عمر کم باطری، مدت زمان شارژ آن‌ها نیز بسیار کم بود؛ بسیاری از مصرف‌کنندگانش، رضایت‌مندی باید را از جارو شارژی‌ها نداشتند. با گذر زمان همه چیز تغییر کرد؛ امروزه با استفاده از باطری‌های جدید در جارو شارژی دیگر مشکل مدت زمان شارژ وجود ندارد و عمر آن‌ها نیز به‌طور چشم‌گیری افزایش پیدا کرد تا جایی که بسیاری از افراد حتی بجای جاروبرقی از جارو شارژی در منزل خود استفاده می‌کنند؛ چرا که این جاروها بدون سیم با قابلیت جابه‌جایی راحت، وزن و صدای بسیار کم نیاز آن‌ها را برطرف کرد.

در این میان اگر بخواهیم از پرفروش‌ترین جاروهای شارژی بگوییم، می‌توانیم جارو شارژی بوش ،تفال و فیلیپس  را نام ببریم که با تکنولوژی‌های به‌روز توانست در مدت زمانی کوتاه جای خود را در بازار دنیا پیدا کند. جارو شارژی‌ها امروزه به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند جارو شارژی دستی و جارو شارژی عصایی اما توجه داشته باشید که بسیاری از مدل‌های جارو شارژی دسته بلند و یا عصایی به دو شکل دستی و عصایی قابل استفاده هستند. برای درک بهتر این مدل‌های موجود و جدید می‌توانید به فروشگاه اینترنتی منزل مارکت  مراجعه کنید و حتی اگر قصد خرید جاروبرقی و یا جارو شارژی برای منزل خود دارید با کمترین قیمت از این فروشگاه آنلاین تهیه کنید و آن را درب منزلتان دریافت کنید.

منبع: مشخصات جاروبرقی و شارژی مناسب 

 



:: برچسب‌ها: جارو برقی +جارو شارژی ,
:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ahora

Thin Pancake Recipe - with lemon and powdered sugar | The Worktop

پنکیک یک نوع کیک ساده و فوری است که محبوبیت بسیار زیادی در کل دنیا دارد به طوری که در سراسر دنیا می توانید آنرا بیابید. این کیک خوشمزه را می توانید خیلی سریع برای وعده های صبحانه یا عصرانه تهیه کنید و به همراه انواع مربا سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید ۸ عدد پنکیک تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری پن کیک تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه پنکیک با پارسی دی همراه باشید

مواد لازم پن کیک
کره ۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان کافی
بکینگ پودر ۱ و ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه پنکیک
ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و آب شود سپس در کاسه ای جادار و بزرگ آرد سفید را می ریزیم و در ادامه نمک ، شکر و بکینگ پودر را به آن می افزاییم و مواد را با قاشق مخلوط می کنیم.

تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد کره ذوب شده را می افزاییم و هم می زنیم تا منسجم شوند. مواد مخلوط شده با شیر را داخل کاسه آرد سفید می ریزیم

و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. (زیاد هم زدن باعث سفت شدن پن کیک ها می شود) سپس در تابه ای که مخصوص پنکیک باشد و گرد باشد یا تابه ای که در دسترس داریم را روی حرارت می گذاریم و مقداری روغن در آن اسپری می کنیم

و صبر می کنیم تا داغ شود و به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه کیک بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خود مایه پخش می شود و به صورت دایره می شود. بالای سر پن کیک می مانیم چون خیلی سریع سرخ می شود.

مایه را که ریختم بعد از ۱ دقیقه بعد روی آن حفره های مانند سوزن سوزن هایی ایجاد می شود این یعنی در حال سرخ شدن است.کمی لبه آن را بر می گردانیم اگر به رنگ کاراملی یا قهوه ای در آمده بود خیلی راحت با یک کفگیر آن را بر می گردانیم

تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی رنگ شود.پنکیک خیلی راحت بلند می شود و اصلا به تابه نمی چسبد. پنکیک که آماده شد در بشقابی قرار می دهیم و باقی مواد را نیز به همین صورت آماده می کنیم و با مربا یا عسل یا نوتلا نوش جان کنید.

استفاده از شیر علاوه بر اینکه باعث می شود پنکیک شما طعم بهتری بگیرد ، باعث می شود پنکیک شما تا مدت زیادی نرم بماند و خشک نشود. البته اگر دوست ندارید پنکیک خود را با شیر درست کنید می توانید شیر را از مواد لازم حذف کنید و به جای آن از آب استفاده کنید.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه پنکیک ،پنکیک ,
:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ahora

مخلوط-کن-تفال-مدل-BL-420838

در لوازم خانگی وسایل  ضروری زیادی وجود دارد که برای هر آشپزخانه ای ضروری است 

این روزها دستیاران وفاداری هستند که آشپزی و تهیه نوشیدنی‌ها را سریع‌تر و راحت‌تر کرده‌اند. مخلوط کن یکی از این وسایل است که در تهیه مواد اولیه غذاها و انواع نوشیدنی‌ها کاربرد ویژه‌ای دارد. اگر از خرد کن مواد اولیه و هم زدن دل خوشی ندارید می‌توانید کار را به یک مخلوط کن بسپارید تا شما را در تهيه انواع سوپ، سس، تهیه غذای کودک و خرد کرن انواع ميوه و سبزيجات و تهیه نوشيدنی‌ها و معجون‌های خوشمزه یاری کند.

اما مدل‌های متنوعی در بازار موجود است که ممکن است انتخاب را برای شما سخت کند. پس لازم است انواع مخلوط کن را بشناسید و با ویژگی‌های مختلف آن‌ها آشنا شوید .

مدل های بسیار زیادی در بازار موجود است 

مخلوط کن تفال مدل BL420838

مخلوط کن بوش مدل MMB65GOM

 

مخلوط کن های معمولی 

این نوع از مخلوط‌ کن‌‌ها معمولا از نظر قیمت در حد متوسط قرار دارند و برای کارهای روزانه و معمولی مثل درست کردن شیرموز و مخلوط کردن و بعضا خرد کردن تکه‌های میوه‌ها و سبزیجات مناسب هستند. اما برای کارهای پیچیده‌تری مثل درست کردن سوپ گرم یا مخلوط کردن میوه‌ها به شکل درسته و تکه نشده نمی‌توان روی آن‌ها حساب کرد. این نوع مخلوط‌ کن‌ ها رایج‌ترین نوع موجود در بازار هستند و برای مصارف خانگی کاملا مناسبند. ضمن اینکه کاربردهای زیادی دارند قیمت معقولی هم دارند و مدل‌های با کیفیت آن‌ها کارتان را به خوبی راه می‌اندازند.

مخلوط کن پریمر 

قیمت مخلوط‌ کن‌ های پریمیوم هوش از سر آدم می‌برد! بعضی از مدل های پیشرفته‌تر آن‌ها تا ۲۰ میلیون تومان هم قیمت دارند! اما کاربردهای منحصر به فردی دارند که در هیچ نوع دیگری وجود ندارد. مثلا با آن‌ها می‌توانید از مغرهایی مثل بادام، کره درست کنید. درست کردن انواع سوپ‌های گرم هم از دیگر ویژگی‌های منحصر به فرد آن‌هاست. در قسمت زیرین این مخلوط کن‌ ها یک سیستم هیتر یا گرم‌کن قرار گرفته که باعث می‌شود که قابلیت پختن موادی که مخلوط کرده را هم داشته باشند و به عنوان یک سوپ‌ساز هم عمل کنند. به این ترتیب از خرد کردن مواد اولیه تا درست کردن و گرم نگه داشتن سوپ، همه و همه با یک مخلوط‌کن پریمیوم قابل انجام است.

مخلوط کن شخصی 

این نوع، دسته نسبتا جدیدی از مخلوط‌کن‌ها هستند که انتخاب خوبی برای کسانی است که دوست دارند مخلوط‌کن خود را با خود جا به جا کنند. به عنوان مثال ورزشکارانی که  در باشگاه و قبل و بعد از ورزش‌ از مخلوط مواد غذایی انرژی‌زا و یا پروتئین دار استفاده می‌کنند می‌توانند به راحتی از این مخلوط‌کن‌ها هم در خانه و هم در باشگاه استفاده کنند. این نکته را نباید فراموش کرد که این نوع مخلوط‌کن ها قدرت نسبتا پائینی دارند و برای کارهای سبک‌تر مناسبند و نباید انتظار مخلوط کردن مواد اولیه بزرگ و سفت و سخت را از آن‌ها داشت. این عملکرد محدودتر باعث شده که قیمت کمتری هم داشته باشند.

منبع:نقش مخلوط کن در آشپزخانه 



:: برچسب‌ها: مخلط کن ,
:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ahora

Golden zoolbia and bamieh topped with emerald pistachios | © Hamed Saber / Flickr

مواد مورد نیاز برای درست کردن زولبیا و بامیه
نشاسته :200 گرم
ماست :200 گرم
جوش شیرین :1/2 قاشق چای خوری
نمک :1/3 قاشق چایخوری
تخم مرغ :3 عدد
آبلیمو :3 قاشق سوپ خوری
شکر :نیم کیلو
زعفران :به میزان لازم
آرد:50 گرم
روغن جامد :1 قاشق چایخوری

طرز تهیه زولبیا
در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود بعد از آن یک قاشق چایخوری روغن جامد به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کامل گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.

مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.

 

طرز تهیه بامیه :
ابتدا آب را می جوشانیم و به آب در حال جوش بر روی شعله ملایم آرد را اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر تقریبا سفتی آماده شود, روغن را به خمیر اضافه می کنیم و 2-3 دقیقه مخلوط می کنیم. بعد از سرد شدن خمیر تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز داده تا نرم شود در ادامه می توانید یک قاشق از شربت بامیه هم به خمیر اضافه کنید.

خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر ریخته و سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت می اندازیم به مدت چند دقیقه.

شربت زولبیا و بامیه :
با مخلوط گلاب و جوش شیرین و زعفران می توانید شربت زولبیا و بامیه را تهیه کنید.
ترفندهایی برای ترد شدن و خوشمزه تر شدن زولبیا بامیه:
روغن جامد باعث سفت شدن زولبیا می شود.پس سرخ کردن زولبیا بهتر است از روغن مایع استفاده کنید .
شربت بامیه باید غلظت عسل را پیدا کند.به همین دلیل تمام مواد شربت باید باهم به مدت یک ربع بجوشند.اگر شربت داغ باشد و یا سفت نباشد بامیه و زولبیا خمیر میشوند.
حتما داخل شربت بامیه آبلیمو بریزید تا شکرک نزند.
در طرز تهیه زولبیا از قیف های یک بار مصرف نیز میتوان استفاده کرد فقط قطر تقریبی این قیف ها باید7 میلی متر باشد.
زولبیا را بعد از اینکه سرخ کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.
شعله گاز برای سرخ کردن زولبیا ها باید کم و ملایم باشد.
مواد را بعد از درست کردن 2 یا 3 زولبیا مجددا مخلوط کنید.
ماسوره ی آچری برای درست کردن بامیه بهتر است .
در هنگام سرخ کردن بامیه ها دقت کنید بامیه های زیادی داخل روغن نیندازید چون باید بین بامیه ها فاصله باشد تا بخار بامیه ها باعث نرم شدن آنها نشود.
بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا قهوه ای تیره شوند.
گلوکز باعث میشود بامیه ها نرم نشوند به همین دلیل حتما داخل شربت بامیه از آن استفاده کنید.گلوکز را میتوانید از لوازم قنادی تهیه کنید و یک قوطی آن برای چندین بار شربت درست کردن کافیست . در ضمن گلوکز بی رنگ مناسب تر است.
بامیه ها را حدود هفت تا هشت ساعت بعد پخت نپوشانید و بدون رو کش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند.
نکات تکمیلی در مورد زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
زولبیا و بامیه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .



:: برچسب‌ها: زولبیا , بامیه ,
:: بازدید از این مطلب : 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ahora


مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیست دستور تهیه زیر رو دنبال کنید.
مواد لازم برای درست کردن مربای آلبالو

آلبالوی نوبری : 1 کیلو
شکر: 1 کیلو
وانیل شکری : 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای آلبالو

برای درست کردن مربای آلبالو باید ابتدا آلبالوها را تمیز کنید ، برگ و دم آن را بگیرید و بشویید و بعد هسته وسط آن را با دستگاه هسته گیر و یا با دست به طوری که آلبالو ها له نشوند در بیارید .

سپس آلبالو ها را در یک ظرف لعابی بریزید و در لابه لای آن شکر را اضافه کنید و بگذارید در یخچال به مدت 7 تا 8 ساعت بماندتا شکر به خورد آلبالو ها برود.

بعد از سپری شدن زمان گفته شده آلبالو ها را از یخچال خارج کنید و روی حرارت ملایم قرار دهیدتا به جوش بیایند.

در هنگام جوشیدن آلبالو ها کف هایی روی آنها مینشیند که باید با قاشق آنها را خارج کنید تا مربای شما شفاف و براق شود.

همچنین مراقب باشید تا در اثر جوشیدن شهد مربا سرازیز نشود و کاملا غلیظ شود.

در مرحله آخر پخت مربا، وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.اگر وانیل را زودتر اضافه کنید ممکن است بخاطر حرارت بالای مربا مزه تلخی بگیرد.

اگر هم بخواهید از شهد مربا شربت آلبالو تهیه کنید باید مقدار شکر استفاده شده را دو برابر کنید.

موقعی که آلبالو ها پخت آن را از شهدش جدا کنید و اجازه دهید تا شهدش بجوشد و غلظت کافی را بدست بیاورد.

 



:: برچسب‌ها: مربای آلبالو ,
:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ahora

ین سری از ماشین ظرفشویی های بوش قابلیت ها و امکانات بسیار عالی دارند. شرکت بوش در بین انواع برند ها جزء پیشگامان تولید ماشین ظرفشویی بوده است. برای استفاده ی بهینه از این سری ماشین های ظرفشویی لازم است دفترچه راهنمای ماشین ظرفشویی بوش سری 6 را پیش از استفاده مطالعه کنید. البته مدل های متنوعی در سری 6 از ماشین های ظرفشویی بوش تولید شده اند که ذکر تمامی آن ها فهرست بلند بالایی می طلبد. برخی از مدل ها در این میان ویژگی ها و قابلیت های خاصی دارند.

دفترچه راهنمای سری 6

مطالعه دفترچه راهنمای ماشین ظرفشویی بوش سری 6 کمک می کند تا از تمام قابلیت های ماشین ظرفشویی خود آگاه شوید. در این دفترچه اطلاعات و دستورالعمل های ایمنی لازم برای استفاده از ماشین ظرفشویی، مشخصات فنی دستگاه، مراحل نصب آن در آشپزخانه، نکات مهم در مراقبت و نگهداری از ماشین ظرفشویی بوش، راهنمای عیب یابی دستگاه، نحوه ی عملکرد و کار با ماشین ظرفشویی و موارد بسیار دیگری توضیح داده شده است.

مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ماشین ظرفشویی بوش سری 6 سبب پیشگیری از استفاده ی نادرست و ممانعت از خراب شدن دستگاه و همچنین افزایش طول و عمر و کارایی ماشین ظرفشویی می شود. برای مثال در دفترچه راهنما ذکر شده است که ظروف چوبی، ظروف تزیینی و حساس، ظروف مسی و ساخته شده از قلع، ظروف آغشته به موم و جوهر و … برای قرار دادن در ماشین ظرفشویی مناسب نیستند. در انتخاب دمای شستشوی بلورجات برای جلوگیری از آسیب باید دقت شود. نحوه ی قرار دادن ظروف در ماشین ظرفشویی در دفترچه شرح داده شده است.

کیفیت ماشین ظرفشوی بوش

ماشین ظرفشویی بوش در سری جدید خود می تواند انتظارات و سلایق مختلف را به طور کامل تأمین کند. ماشین های ظرفشویی بوش در ابعاد استاندارد ساخته می شوند و این موضوع کمک می کندتا به راحتی در آشپزخانه جای داده شوند. در ساخت ماشین های ظرفشویی بوش از بهترین و مرغوب ترین مواد استفاده شده است. این ماشین ها به ویژه در سری 6 به گونه ای طراحی شده اند که کمترین میزان مصرف آب و انرژی و همچنین تولید صدا را داشته باشند.

بهترین تمیزکنندگی را می توانید از انواع مدل های ماشین ظرفشویی بوش انتظار داشته باشید. در این نوشته به توضیح معدودی از مدل های آن می پردازیم اما برای اطلاعات بیشتر در مورد عملکرد و کارایی به دفترچه راهنمای ماشین ظرفشویی بوش سری 6 مراجعه کنید.

ماشین ظرفشویی مدل SMS69M18IR

ماشین ظرفشویی مدل SMS69M18IRماشین ظرفشویی مدل SMS69M18IR

ظرفشویی SMS69M18IR  از محصولات سری 6 بوش، دارای ظرفیت 14 نفره است. این محصول ساخت آلمان، با آخرین فناوری روز اروپا تولید شده است. بدنه ی آن به رنگ استیل و مصرف انرژی آن A+ است. از ویژگی های این مدل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

دارای کشو با فضای بیشتر برای شستن ظروف بزرگ

کم صدایی بی نظیر به اندازه 38 دسی بل

تضمین ایمنی دستگاه و جلوگیری از نشتی احتمالی با ویژگی Aqua stop

استفاده از آب و مواد شوینده متناسب با وزن ظروف

تشخیص میزان شستشوی ظروف و جربان آب و کاهش مصرف آب با ویژگی Active water

دارای برنامه های شستشوی مختلف از قبیل : شستشوی سریع (Quick wash)، شستشوی سریع در 65 درجه (Quick wash 65 C)، شستشوی به صرف (Economy 50 C) شستشوی خودکار (Auto 45-65 C) و شستشوی شدید (Intensive 70 C)

میزان مصرف آب در هر دوره 9.5 لیتر

ویژگی های دیگر ماشین ظرفشویی مدل SMS69M18IR

از دیگر ویژگی های این مدل  ماشین ظرفشویی که در دفترچه راهنمای ماشین ظرفشویی بوش سری 6 آمده است وجود نشانگر LED برای پر کردن مجدد مواد شوینده و نمک و داشتن بدنه داخلی از جنس فولاد ضد زنگ است. این ماشین ظرفشویی 6 قفسه بشقاب تاشو در سبد پایینی و 2 قفسه فنجان در سبد بالایی دارد.

ماشین ظرفشویی مدل SMS69M08IR

ماشین ظرفشویی مدل SMS69M08IRماشین ظرفشویی مدل SMS69M08IR

ظرفشویی SMS69M08IR  نیز از دیگر مدل های سری 6 بوش ساخت آلمان است. این ماشین ظرفشویی به رنگ استیل، گنجایش 13 نفره و مصرف انرژی A++ دارد.

کم صدایی به اندازه 44 دسی بل

دراای Aqua sensor برای سنجش میزان املاح کثیفی در آبکشی اول و امکان استفاده مجدد از آب

صرفه جویی 20% معادل 4 لیتر در هر بار شستشو

دارای حسگر وزنی برای مصرف اب متناسب با وزن ظروف

تشخیص میزان شستشوی ظروف و جربان آب و کاهش مصرف آب با ویژگی Active water

دارای برنامه های دمایی شستشو از 70، 45-65، 50، 40 درجه سلسیوس و همچنین شستشوی سریع 20 دقیقه ای

مجهز به برنامه های ویژه شامل شستشوی ظروف بزرگ، سرعت متغیر، ضد عفونی کننده و فوق خشک کن که در دفترچه راهنمای ماشین ظرفشویی بوش سری 6 مفصل شرح داده شده است.

میزان مصرف آب در هر دوره 6.5 لیتر

دارای نشانگر LED نمک و مواد شوینده

ماشین ظرفشویی مدل SMS69M12IR

ماشین ظرفشویی مدل SMS69M12IRماشین ظرفشویی مدل SMS69M12IR

ظرفشویی SMS69M12IR نیز مانند دو مدلی که پیشتر ذکر شد از سری 6 بوش است. جنس بنه ی داخلی آناز فولاد ضد زنگ ساخته شده است و رنگ آن سفید است. ظرفیت این مدل نیز 14 نفر بوده و مصرف انرژی آن A++ است.

کم صدایی 38 دسی بل

دارای 6 برنامه اصلی برای شستشو از 45 تا 70 درجه سلسیوس

دارای سه طبقه قفسه

میزان مصرف آب در هر دوره 9.5 لیتر

مزایای ظرفشویی بوش سری 6

ویژگی مهم ماشین ظرفشویی بوش سری 6 داشتن موتور کاملاً بی صدا و عملکردی با قدرت، با دوام و کارآمد است. تسمه در موتور این سری از ماشین های ظرفشویی بوش حذف شده است و در نتیجه از صدایی که تولید می شود کاسته است. همچنین بدون تسمه سایش بین قطعات کاهش پیدا می کند و موتور ماشین ظرفشویی طول عمر بالاتری خواهد داشت.

این سری از ماشین های ظرفشویی شستشوی با کیفیتی خواهند داشت و البته مدت زمان بیشتری نیاز دارند. مدت زمان طولانی تر با در نظر گرفتن لزوم کاهش مصرف آب و انرژی توأم است. دفترچه راهنمای ماشین ظرفشویی بوش سری 6 شرح می دهد که با استفاده از قابلیت های متنوع این ماشین های ظرفشویی چگونه شستشوی کامل ظروف انجام می شود.

منبع: https://bit.ly/2AwVqpg



:: برچسب‌ها: دفترچه ماشین ظرفشویی بوش سری 6 ,
:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 تير 1399 | نظرات ()