نوشته شده توسط : ahora

حالا که کم‌ترین تفریح این روزهای خانه‌نشینی‌مان، آشپزی و شیرینی‌پزی است، ما به شما کمک می‌کنیم تا تمام فوت و فن‌هایی که تا پیش از این نمی‌دانستید را یاد بگیرید و از این فرصت برای کشف استعدادهایتان استفاده کنید. شیرینی‌پزی هم یکی از این رده آموزش‌هاست که هرچند از آشپزی سخت‌تر است اما کافی است کمی دقت و حوصله به خرج دهیم و بهترین‌ها را درست کنیم. خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از این فوت و فن‌هاست که تا پیش از این یا از قنادی تهیه می‌کردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده می‌خریدیم اما در شرایط فعلی به راحتی می‌توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

مواد لازم:

خامه پر چرب: ۲۵۰ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.

۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.

۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.

فوت و فن‌های مهم در تهیه خامه روی کیک :

- با توجه به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفید رنگ نباشد.

– توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می‌شود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

– حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید.

– حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

– اگر می‌خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

– بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.

 



:: برچسب‌ها: طرز تهیه خامه روی کیک , ,
:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ahora

مواد لازم برای طرز تهیه کیک پنیر خامه ای (چیز کیک)

بیسکویت کراکر بیسکویت غیرشیرین :100 گرم
کره برای مخلوط کردن با بیسکویت :60 گرم
ژلاتین ورقه ای در آب سرد خیس شود:7 گرم
آب گرم برای حل کردن ژلاتین :35 میلی لیتر
پنیر خامه ای:100 گرم
شکر برای مخلوط کردن با پنیر خامه ای :45 گرم
آبلیمو :نصف یک لیموی تازه یا 20 میلی لیتر
خامه تا حدود 60 درصد سفت شده (شکر برای خامه لازم نیست) :300 گرم
خامه سفت شده در صورت تمایل برای تزیین :80 گرم
شکر برای مخلوط کردن با خامه تزیینی :15 گرم
پسته خرد شده:برای تزیین کمی
کمپوت میوه برای قرار دادن مابین بیسکویت کف قالب و مواد مانند آناناس :به مقدار لازم

ساده ترین  روش درست کردن چیز کیک

ابتدا 60 گرم کره را داخل تابه ای قرار داده و روی حرارت ملایم بگذارید تا حدی که فقط آب شود سپس از روی حرارت بردارید.

100 گرم بیسکویت را در مخلوط کن بریزید تا پودر شود سپس کره آب شده را افزوده و دستگاه را مجدد روشن کنید تا بیسکویت و کره با هم مخلوط شده و حالت خمیری پیدا کند.

یک قالب مناسب ترجیحا قالب کمربندی را چرب کرده و مخلوط بیستکوییت را بریزید و با دست کمی فشار دهید تا یکنواخت و منسجم شود.

قالب را برای حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کراست سفت شود. در این میان مواد رویه چیز کیک را آماده نمایید.

برای این کار ورقه های ژلاتین را برای چند دقیقه در آب سرد بگذارید. سپس آن را بیرون آورده و داخل یک ظرف مناسب قرار داده و به همراه آب گرم روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا بخوبی حل شود.

در این فاصله پنیر خامه ای را بزنید تا کمی نرم شود سپس شکر و آب لیمو را افزوده و مجدد مخلوط کنید تا حالت کرم پیدا کند.

در ادامه ژلاتین حل شده را هم بریزید ، در مرحله بعد خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد سپس به مواد قبلی اضافه نموده و مخلوط نمایید تا یکدست شود.

کمپوت آناناس و یا هر کمپوت دیگر را از داخل آب خارج کرده و روی کراست بچینید.

مخلوط پنیر را روی کمپوت آناناس بریزید و روی آن را صاف کنید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

بعد از این مدت زمان چیزکیک را از قالب خارج کرده و روی آن را تزیین کنید. 80 گرم خامه و 15 گرم شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد.

سپس آن را داخل قیف بریزید و دورتا دور چیز کیک را با خامه تزیین کرده و مابین آن چند برش آناناس و یا توت فرنگی بچینید و در نهایت کمی پسته خرد شده بپاشید.

چیز کیک شما آماده است و می توانید نوش جان کنید .



:: برچسب‌ها: طرز تهیه چیزکیک , چیزکیک ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ahora
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...

:: بازدید از این مطلب : 179
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 0 0 | نظرات ()

صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 ... 9 صفحه بعد