همانطور که از اسم دستگاه مشخصه برای تهیه غذاهای سرخ کردنی مثل بادمجان می توانید از آن استفاده کنید. بادمجان یکی از غذاهای محبوب خانگی است که اکثر خانم ها بخاطر میزان روغن زیادی که مصرف می کند، آن را کمتر در برنامه غذایی خانواده قرار می دهند، با استفاده از سرخ کن، به راحتی می توانید آن را برای خانواده تهیه کنید، بدون نگرانی از مصرف روغن.
سرخ کن را جایگزین فر هم می توانید استفاده کنید. برای مثال برای پخت کیک به راحتی می توانید از آن استفاده کنید. انواع غذاهای فست فودی که تهیه آن در منزل با ماهیتابه سخت است و با سرخ کن به راحتی می توان تهیه کرد،عبارتند از:
مرغ و ماهي سوخاري
ناگت هاي نيمه پخته
فلافل
پیراشکی
چیپس
می توان اشاره کرد.
کاربرد سرخ کن برای مغازه دارها
مغازه های فست فودی و پیتزایی مدرن که،در منوی خود غذاهایی مثل سیب زمینی سرخ کرده دارند،یا فلافلی ها،یکی از نکات مهم برای آنها،سرعت و کیفیت ارائه خدمات است.قطعا کاربرد سرخ کن،اینجا خودش را نشان می دهد.برای مثال یک دستگاه سرخ کن قادر است در مدت زمانی کوتاه، سیب زمینی سرخ کرده زیادی را آماده کند،و باعث سرعت بخشیدن به کار می شود.
استفاده از سرخ کن با حجم روغن کمتر:
یکی از ایراداتی که به سرخ کن گرفته می شود،حجم زیاد مصرف روغن است،برای مصرف روغن کمتر می توانید از این تکنیک استفاده کنید.به این ترتیب که توری سرخ کن را بردارید و در ظرف زیری سرخ کن به اندازه نیاز مواد روغن بریزید و اجازه بدید تا سرخ شود.البته می توانید از سرخ کن های بدون روغن هم استفاده کنید.
یک نکته مهم در استفاده از سرخ کن:
بهترین روغن برای استفاده از دستگاه های سرخ کن روغن های مخصوص سرخ کردن است.هیچ گاه برای صرفه جویی دو نوع روغن را با هم مخلوط نکنید. تعداد دفعات استفاده از یک روغن بستگی به نحوه استفاده و نگهداری شما از روغن پس از سرخ کردن دارد. اگر شما قصد استفاده مجدد از همین روغن را دارید، حتما باید بعد از سرخ کردن، روغن خود را تمیز کنید. در حین کار با سرخ کن شاید برخی مواقع با اینکه روغن به اندازه کافی ریخته اید باز هم روغن کند. علت این امر می تواند بخاطر وجود مواد غذایی آب دار یا نمک زدن به مواد غذایی قبل از سرخ کردن باشد.
سرخ کن بدون روغن چگونه کار می کند؟
سرخ کن بدون روغن وسیلهی محبوبی در آشپرخانه است که میتوانید با استفاده از آن غذاهای سرخکردنی گوشت، شیرینی و چیبس سیبزمینی را با حداقل روغن تهیه کنید. غذاهایی که با سرخ کن بدون روغن تهیه میشوند، بهدلیلِ مقدار کم چربی و کالری، بهعنوان جایگزین سالمی بهجای غذاهای سرخکردنی معرفی میشوند. سرخکنهای بدون روغن، همانطور که از اسمشان پیداست، به روغن فراوان احتیاجی ندارند، بلکه فقط با یک قاشق غذاخوری روغن یا کمتر راه میافتند. میتوانید هیچ روغنی هم نریزید. فقط اینکه غذا باید در طول پخت همبخورد تا گرما بهطور یکسان به همهجای غذا برسد و خوب کریسپی شود.
این دستگاه با ایجاد واکنش شیمیاییِ شناختهشدهای بهنام واکنش میلارد رنگ و طعم غذا را تغییر می دهد. واکنش میلارد واکنشی است شیمیایی میان یک آمینواسید و قند احیا کننده که معمولاً در حضور گرما انجام می گیرد. این واکنش نقش مهمی در تهیه مواد غذایی دارد و، همانند کاراملیزاسیون، نوعی از قهوه ای شدن غیر آنزیمی است. سرخ کن بدون روغن هوای داغ حاوی قطرات روغن را در اطراف غذا میچرخاند و غذا را تُرد و خوشمزه میکند.
کاربرد سرخ کن بدون روغن چیست؟
از سرخ کن بدون روغن برای تهیه غذاهای زیر هم می توانید استفاده کنید:
گرمکردن غذاها
پختن غذاهای یخزده و آماده
گریل کردن یا کبابی کردن گوشت و مرغ
پختن مافین، کلوچه و کیکهای کوچک
بودادن آجیل
پیتزا
کاربرد سرخ کن بیشتر است یا ماهیتابه های ارزان قیمت؟
به دلیل حفظ مسائل ایمنی بیشتر سرآشپزها توصیه می کنند از سرخ کن استفاده کنید،چرا؟.ماهیتابه ارزان قیمتی که روی شعله گاز داغ شود،در حالت خوشبینانه وقتی به دمای 300 درجه سیلیسوس می رسند، منجر به فعل و انفعالات شیمیایی و تبدیل روغن به ماده ای سمی می شود و در حالت بدتر موجب آتش گرفتن روغن خواهد شد. در حالیکه سرخ کن به کمک ترموستات روغن را در دمای مناسبی نگه داشته و کنترل می کند و از داغ شدن بیش از اندازه روغن و آتش گرفتن آن جلوگیری می کند. بیشتر سرخ کن ها دارای سیستم قطع کن هستند که اگر دمای روغن بیش از اندازه زیاد شود، دستگاه خاموش خواهد شد.
:: برچسبها:
سرخ کن ، ,
:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0